#121 Lord Belial Reviews: Hecatonchair - Nightmare Utopia (2024)

  Hecatonchair - Nightmare Utopia (2024) by Lord Belial     „Sluníčko už dávno vstalo, mně však stále nedá spát, Všechno to, co už se stalo...

Najčítanejšie za 7 dní

Friday, July 30, 2021

#RK5. Čítanie po rannej káve s Brootal Bombardom (Narcosa).

Povedz mi niečo o vašej poslednej nahrávke - kto na nej spolupracoval, ako vznikala, ktorý song máš najradšej a prečo ?

Takže zdar, tu Brootal Bombardo z kapely Narcosa.. nahrávka se jmenuje How Dare You a měla těžkej porod, hádky jestli to bude vinyl nebo kazeta nebrali konce. Nakonec to dopadlo jak to dopadlo a máme celoplastovou kazetu která vyšla v coopu Wild Wild East a Phobia Records. Nahrávalo se v Dödsmord studiu v Praze. Myslím že zrovna žádný kazety už nemáme protože je každou zkoušku kluci na zkušebně hledaji a nikdy nic nenajdou, heh. Nejoblíbenější song? Asi nemám žádný nejoblíbenější, mám rád všecky. Byla to pro mě dost změna po mnoha letech kdy jsem hrál dokola jen d.beat ve Fear of Extinction, jsem s tím spokojený.


 

Ktorá správa zo sveta kultúry a umenia ťa naposledy potešila ?

Project Revolta kde se sešli lidi z Ratos de Porao, Nervosa, Entombed, Krisiun a hlavně tam kulí bubny mighty Iggor Cavalera. Ano, ten ze Sepultury. Doufám že to nezůstane jen u jednoho songu.


Čo ťa naposledy vytočilo ?

To je furt něco, dyť já se probudim a už jsem nasranej.



 

Keby si sa mohol narodiť v minulosti, v ktorej dobe a kým by si chcel byť ?

Asi bych si chtěl vyzkoušet hrát v nějaký velký kapele v 80/90tých... takovej ten "šílenej rockerskej život" jak se říká. No, podle historek to musela bejt občas asi fakt divočina. Anebo by to taky třeba stálo uplně za hovno a všecko jsou to jen zasraný kecy. No nevim, nezažil jsem.  


Na ktoré akcie sa v najbližšej dobe chystáte ako kapela a kam sa chystáš ty osobne ?

No máme v plánu s Narcosa a Capsaicin (tam taky mlátim buben) pár koncertů, ale hlavně v září výjezd do polska na Outside fest, tam se mrtě těším, loni to nevyšlo tak snad tentokrát. Sám za sebe nic neplánuju, většinou se rozhoduju až na poslední chvíli.
 

Najsmutnejšia, najstrašnejšia a najzábavnejšia scéna vo filme, ktorú si vieš vybaviť.

Nejsmutnější: když se v Once were Warriors zabila Grace. Celkově je to velmi silný film.
Nejzábavnější: duo Pitt-DiCaprio a masakr hippies v Once upon in Hollywood.
Nejstrašnejšia nevim jestli myslíš nejstrašidelnější, nebo nejtrapnější. Takže řeknu Slunce, seno, když měla stará bába v posteli hovno. To je dost trapný a zároveň strašidelný.  
 

Okomentuj mi prosím nasledujúcich 6 songov/klipov - čo ťa pri nich ako prvé napadne ?

 


- hele uplně nevim co tady říct, určitě je to dobře zvládnutý a zahraný, ale tyhle blackmetaly jdou docela mimo mě tak asi nejsem uplně správnej člověk co by to měl nějak hodnotit.




- Za to tady trefuješ přesně hřebíček na hlavičku, tohle je naprosto moje polivčička. Neznal jsem, chci vidět živě.




- Velice dobrá muzika, tenhle styl mám dost rád, ale u spousty těhle kapel mě vadí styl zpěvu. Kvůli tomu si to poslechnu třeba jen jednou a pak už se k tomu nevracím. A je to škoda, protože hudebně se mi to fakt líbí.



- Výborné, dost dobrej industrial, jak muzika tak klip.




- Tady jsme ještě o level dál než u Windhand, po hudební stránce pecka ale ten zpěv já prostě nedávám.




- Pepo!!! No Peeepooo!!! Viděl jsem naživo dvakrát a desetiminutový sólo na Punx Picnicu v Siřemi, netrumfne ani Hufnagel ve spodkách a kovbojkách.


S kým by si šiel rád do splitka, máš nejaký netradičný žáner/kapelu ktorej cover-verziu by si rád spravil ?


Takhle s fleku neřeknu, jsem zastánce toho že když už splitko tak s nějakou kapelou s kterou máme něco spřízněnýho. Třeba splitko ke společnému tour je fajn. Teda pokud by nám napsali třeba Memoriam, jestli s nima nechceme dát splitko, tak tam bych se asi uplně nebránil, hehe.



 

Koho ďaľšieho na scéne mám otravovať ?

Máru ze Sněti, Toma ze See You in Hell anebo Dý Džeje Urbzuma.


Odkaz na leto.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jared_Leto

No comments:

Post a Comment